Iphone tipsen!

Kanske har du full koll på allt som gäller Iphone, men här kommer iaf lite snabba tips som kanske inte alla visste om men som är riktigt användbara.
 
1. I Safari när man skall knappa in en webbadress så finns det en .Com knapp, om man håller in den så får man upp flera kända domännamn, tex .se, .nu, .org

2. Om man snabbt vill göra en skärmdump (Fota av skärmen) så trycker man på On/off knappen och hemknappen samtidigt, bilden kommer hamna i ditt bildarkiv.

3. Man kan låsa skärmen i ett fast läge om man tycker det är jobbigt att den vrider sig hela tiden. Dubbelklicka på hemknappen och svep till vänster, där finns det en symbol för detta.

4. Om du vill lyssna på nästa låt och har ett headset eller handsfree tryck två gånger snabbt på svarsknappen på headsetet.

5. Om du vill ha en punkt när du skriver sms, tryck två gånger snabbt på mellanslag.

6. Om du vill låsa så du enbart får stora bokstäver, tryck två gånger snabbt på "Shift", då aktiverar du "Caps Lock", samma för att avaktivera.

7. Om det ringer någon som du inte vill svara, tryck på volymknappen, då fortsätter det ringa men ljudlöst och du "klickar" inte bort personen.

8 Vill du öppna dina senaste program klicka då två gånger snabbt på hemknappen så får du upp dom, där kan du även stänga ner dom för att spara batteri.


Kommentarer
Postat av: Petra

Ahaa!! Bra tips, enkelt att läsa så här istället för att ta fram förstoringsglas och manual:-)

2012-08-20 @ 23:22:24
URL: http://Http://skrutta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0