Dop för Izabella

I Söndags var jag på dop för systers lilla tjej Izabella, blev riktigt lyckat och många bilder blev det :-)
Här är en bild som jag tog igår som kommer finnas med i NWT, blev rikitgt bra tycker jag.

image89


Här är vi hela gänget från dopet, till och med jag lyckades fastna på bild efter en snabb spurt framför kameran
Fotograf : Soptunnan ;-)

image90

Vårpyssel

Shit vilken härlig dag, idag ska jag ut och fixa och vårstäda bilen, och pyssla lite med motorcykeln, sen blir det nog kanske Karlstad eller nått, är ju idoluttagning där idag.
 Jag och Daniel har fixat chafför idag, så vi kan ta några öl och åka runt och njuta av våren, Är verkligen sugen på att åka till Karlstad, men sen är det ett bra band "Shame" som spelar på hotellet, så det hade ju varit lite kul att gå på det också. Lena skulle haft party idag för hon har fyllt år, men hon var dålig så det blir inget tyvärr.

Äntligen helg

Jag måste nog vara sämst på att uppdatera min blogg tror jag, är det någon som är sämre kommentera =)
Idag var jag iallafall tidig till jobbet så jag kan sluta tidigt idag när det är Fredag och allt, vilket härligt väder det är då, man blir ju verkligen grill och ölsugen.
Igår var det också fint väder, var tänkt jag skulle ta en vårstådning i bilen och fixa lite med motorcykeln, men jag hamnade hon Daniel och vi satt och sola och tog oss några öl för att välkomna det härliga vårvädret, skulle tydligen bli fin hela helgen, Härligt


Helgen

Helgen var riktigt kul, satt hemma hos Lena och festade och lyssnade på skön musik, som dom gamla goda tiderna, hehe, Daniel och jag var och käkade en sväng på Kinan, sen gick vi tillbaka till festen. Sen satt vi och kollade i Lenas gamla Fotoalbum, shit va vi skratta =)
Nästa helg blir det kalas för henne eftersom hon fyllt år, och Hotellet sen efteråt, ska bli kul, tror det kommer en del till Lena då. Lena fixade min friss i Lördags, jag bjuder på ett kort


image88

Heavens minicity

Det går ju riktigt bra för våran etablering i L.A. Nu ska vi börja bygga industrier i vår lilla stad, så nu har vi fått en till länk att klicka på för att bygga upp industriverksamheten

Denna länk är prio 1 för tillfället

http://heavens.se.myminicity.com/ind

men även den gamla länken går att använda om vi vill få mer invånare i staden

http://heavens.se.myminicity.com


image87


Photoshoot med Jenny

I helgen fick jag besök av syster och hennes lilla dotter Izabella, jenny ville ha lite nya bilder som hon kunde lägga upp här på Heavens, här är några stycken från sessionen, och självklart ska blivande Top Model Izabella också var med på kort :-)

image81
image82
image83image84image85image86

Spegel, spegel på väggen där!

Haha detta är då en annons från Blocket på ett matsalsbord, den är ju bara för bra, kolla in spegeln i bakgrunden, haha klockren!!


image80

RSS 2.0