Gott Nytt År!!

Gott Nytt År på er allihop och hoppas ni får en trevlig nyårsafton, Idag blir det till Karlstad med Sandra, är bjudna på Nyårsfest hos Heavens egna modell och Modellcoach, Sofie Hurtig, kan nog bli riktigt kul, hade tänkt till nöjes först, men när jag kollade deras hemsida hittade jag inget evangemang idag, hmmm får ringa dom tänkte jag ifall det är något fel.
-Nej vi har inget idag, vi ska ladda upp batterierna för 2009, fick jag till svara.
Jaja blir helt säkert kul ändå, finns ju massa ställen i Karlstad :-)
Månadens pris November

Månadens Pris i November blir en exklusiv plattång från Exido, med keramiska plattor och Led indikatorer.
Dom som vunnit detta pris är Jennica Jernberg från Karlstad och Jozefina från Stockholm


Nytt från Tallie

Nya bilder har vi fått från Tallie i Eskilstuna, plåtningen är gjord av Janne Höglund 

Detta var ett smakprov av Tallies nya bilder, mer finns att se i hennes portfolio

<< Tallies Portfolio>>

God Jul Önskar oss på Heavens Photography

Bästa sättet att uppnå inre frid är att göra klart alla saker man påbörjat. Så jag bestämde mig för att se mig omkring här hemma om det var något som inte var klart... så nu har jag tagit resten på rödvinsflaskan, baileys'n, de sista 14 ölen i backen, Kahluan, resten av stesolidburken, valiumkartan, en chokladkartong och de sista 8 lyckopillren. Du ANAR INTE hur BRA jag mår !!! Snacka om inre frid! Men jag förstår inte varför polisen vill ha ner mig från taket nu? Så med polien hängandes i takrännan på väg upp, så tar jag tillfället i akt och önskar er alla en God Jul!!
Jill Gioia - Alone

När vi ändå är igång och kollar musikvideos kan jag rekommendera en grymt bra tjej som jag råkade hitta på You Tube som jag aldrig hört talas om, Hon deltog tydligen i tävling som heter Rockstar Supernova, Jill Gioia, heter denna grymt duktiga tjej, helt klart min nya favorit, hon gör en cover av Hearts - Alone, vilket är en grymt bra låt, men denna är faktiskt stråt vassare än orginalet, hon har även gjort fler covers som finns på youtube


Om ni vill läsa mer om denna tjej kolla gärna in hennes hemsida
http://jillgioia.com/

Lyndon seven - Baby in blue

Nu har den då äntligen släppts, The Lyndon Seven - Baby in blue, ett grymt bra Karlstadband, där våran egen Modell och Modellcoach Sofie Hurtig medverkar som Baby in blue, här kan ni se hela musikvideon.


Månadens Pris Oktober

Månadens Pris till Oktobers Modell och Bubblare, Malin Nilsson och Emma Fathi, blir ett Manikyrset från Babyliss

RSS 2.0