Watch out for the Solarium!

Nu har vi på Heavens samlat ihop några av dom bästa Youtubeklippen, här kan du se Albins katastrofala busringning, den stressade mercayuppin, eller få dig en lektion i hur man Steker lixom, och tjejer, watch out for the solarium!
Har du några bra Youtubeklipp? tveka inte att skicka en länk under kommentarer
Fråga till er:

För att undvika problem med designen vill jag att samtliga läsare svarar.


Ser designen ut som den gör på bilden på er egna skärm (bortsett från att chatboxen är med och annat)? Med meny nr 2 till höger om bloggen. Eller ser något fel eller osammanhängade ut? tacksam om ni skriver via komentarfältet till detta inlägg.Gästbloggeri Av Zandrea.blogg.se

Nu ska jag försöka designa och göra bloggen lite bättre än vad den är nu. Men den är bra nu också, tack vare Tony så har han hjälpt till med att berätta hur det ska se ut. För det är ju hans blogg och det ska synas.


Som ni kanske vet (eller inte vet) så är jag medarbetare på heavens. Ni kan kolla in mina artiklar och massa annat skoj som händer där som jag har hjälpt till med.


Om det är något ni undrar över så kontakta oss. Har ni synpunkter om bloggen kan ni skriva via komentarsfältet eller i chatboxen i meny 2.


MVH Sandra Lindberg.

Chatbox

För er som vill skriva snabbt och enkelt kan göra det via chatboxen i meny 2. Där kan ni få kontakt med oss på heavens.se och skriva med oss, fråga osv. Ni kan även skriva vad ni vill läsa om här i bloggen och ge tips och råd.


OBS era Ipnummer loggas och stötande/hotfulla komentarer anmäls, de raderas och IP nr blockeras. Tack för visat intresse!MVH Zandrea.blogg.se


prästänkan

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare. Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner. Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min.
PS. Det är verkligen hett här nere!

Gästbloggeri av Zandrea.blogg.se

Nu gästbloggar jag här (hoppas det är okej med Tony :P) efter att ha hjälpt till lite med designen åt Tony som har denna blogg. Och visst blev den bra mycket bättre än innan? Men långt ifrån klar dock ;-)

Tony bad mig om hjälp med denna blogg idag och inte tackade jag nej heller, jag älskar att designa och att få hjälpa till så jag började på en gång!


Som sagt, den är  långt ifrån klar! Ska nämligen in lite reklam och annat skoj så jag kommer nog gästblogga här några fler gånger tills jag är klar med allt om det är okej med Tony såklart? :-) SOLKLART!


Ha en bra dag alla så ses vi i vimmlet eller något ;-) KRAM! //Zandrea!Foto: Tobias Olsson

Valsarna Vs Solkatterna

Igår drog jag och Sofie på Speedway på kalvholmen i Karlstad, det var Hagfors (Valsarna) och Karlstads (Solkatterna) som möttes, och Valsarna vann, kommer inte riktigt ihåg ställningen men det var ganska jämnt på slutet, var första gången jag var på speedway, men det var grymt kul, Sofie som tyckte jag skulle hänga på eftersom jag aldrig varit på det förrut, så det kan nog bli fler gånger på speedway :-) hade bara Mobilen med mig, fick några bilder med den.Jag och sofie
DD från Valsarna


Hawaii

Efter Bowlingen så fortsatte vi till Pizzeria Hawaii för att avsluta kvällen med lite mer öl :-)Daniel blev förtjust i Lisas handväskaMonica och Helén dansar loss


Bowling

I helgen fick vi ett ryck att vi skulle dra och spela Bowling, vi har precis fått en Bowlinghall i det nya hotellet i Årjäng.
Var jäkligt kul, har inte spelat på länge, det var Jag, Daniel, Saniel och LisaSnygg Bowlingpose av webmaster där :-)Lisa börjar tröttna på vårat seriösa spel, hahaSaniel smäller in med en Strike!Och en del fick ta till högre makter för att lyckas :-)

Det hela slutade iallafall med att jag vann totalen för alla serier, men sen la vi en hundring var på en serie och den vann Daniel

RSS 2.0