KULKUL!

Tony och jag har fått in massa jobb nu! så roligt!
så nu har vi lite att göra, och skönt med extrapengar :)
Tony som fotograf, och jag som coach! :)

jag har även fått lite jobb inför balen & studenten!
Ska sminka och fixa hår på en tjej som tony ska fota i helgen inför hennes student!
Sen så ska jag fixa balfrissa och smink på min låtsaskusin! Blir bra det :)
Sen tar jag en pytteliten summa, för att jag sliter ju med det, tar ju sin  tid! :) är inte utbildad, så ja tar det ju skitbilligt! Men duktig, det får ja lov att säga att jag är, haha va töntigt det lät, men gjort massa frissor och sminkningar, från svår till lätt. Och oftast på mig själv med!

Sen är ju fotningarna för oss betaljobb med. Roligt att det går bra nu för Tony, men det är mkt nu inför studenten, sen är ju Tony extremt billig jämfört med en atalje, men lika duktig! Så det är toppen :) sen får de mer för billigare pris! ännu bättre :)


Heavens photgrapy!
Våran dröm :)

// Sofie Hurtig

Sofie @ Heavensblogg! :)

Hallo :) Sofie som skriver nu, Tony som vela ge mig acces till denna blogg så vi kan skriva tillsammans om våra steg framåt!

Kul med alla som kom i helgen, vi hade riktigt kul! Tycker ni inte? :)
Tyckte även ni "modeller" var sjukt duktiga för att det var första gången! Ni visade inte er nervositet fast man är jääääkligt nervös! Min första fotografering år 2006 var jag ju läskigt nervös för i flera veckor innan! Men efteråt så kändes allt lite bättre, fast man var lite feg då för att testa nya saker.
Men ni kommer lära er massa om ni känner att ni vill fortsätta med att ta bilder.

Jag är ju coach med Tony, det vet ni nog redan eftersom ja coachade er i helgen :) Om ni vill bli fotatde mer av Tony, så finns jag med igen om ni vill :) med smink, hår och coaching om ni behöver :)

Tänkte bara skriva några ord här och så :)
Men annars får ni ha det suuuuperbra så hoppas jag vi ses någon gång :)
Här finns en bild som Tony tagit på mig, visst är han SJUKT duktig?
Eller, ja slänger in 2 av de bästa jag har :)Kram från Sofie Hurtig - Planerare/modellcoach/webshopskötare


image124


image123

Campus!

Efter fotograferingen var klar åkte vi hem till Sofie Hurtig för att börja förfesten inför Campus, var sjukt kul :-) 
David, Sångaren i The Lyndon Seven kom på festen och satt och spelade deras låtar, Sofie har nämligen varit med och spelat in deras nya video "Baby in blue", är hon som spelar just baby in blue i videon, grymt bra band, här kommer lite bilder från kvällen
      


Bilder från Heaventräffen

Här kommer lite bilder från Heaventräffen i Karlstad (Mariebergsskogen) som var nu i Helgen.

image107
Sofie i full gång att Sminka Malin

image108
Carolina och Martina väntar på att bli sminkade och stylade av Sofie

image109
Christer granskar Sofies jobb med Carolina

image110
Malin posar på brandbilen, blev poppis hos brandmännen, haha

image111
Behind the scenes när Christer plåtar Sofie

image112
Martina posar vid fontänen

Sedan bar det av till Christers studio och fota lite, där provade vi lite glamourstuk på bilderna och här är två som jag fixat till som blev bra :-)

image113

image114

Heaventräffen eftersnack

Heaventräffen blev otroligt lyckad, alla som anmält sig kom inte, men man får ju alltid räkna med lite bortfall, men då fick vi mer tid med dom som kom :-), Sofie Hurtig gjorde ett strålande jobb som modellcoach och makeupartist.
När vi kom till Mariebergsskogen så var det en uppvisning av gamla brandbilar från olika räddningstjänster, och när vi frågade om vi fick plåta mot brandbilarna så blev det genast uppskattat av brandmännen, haha, lovade att skicka några bilder till Räddningstjänsten i Finspång, och tack för lånet av brandbilen som rekvesita.
Några av modellerna som kom hade aldrig stått framför en kamera men gjorde en strålande första plåtning, hoppas detta ska ge inspiration till fortsatt intresse för modellandet.
Sedan blev det dax för fest hemma hos Sofie Hurtig
David, Sångaren från bandet The lyndon seven kom dit, och spelade lite av sina låtar, grymt bra band :-)
sedan hamnade vi på Campus, fest vi Universitet som var riktigt kul, vilken Underbar kväll ;-)

Bilder kommer upp under kvällen.

Heaventräffen

Ja då är det då dax för Heaventräffen, sitter nu hemma hos Modell Sofie Hurtig och förbereder och planerar lite, så nu ska vi strax dra oss ut till Mariebergsskogen, ser ju ut som vi kommer få ett härligt väder, Studio är uppbokad ifall vädret skulle svika oss, så det finns möjlighet att ta lite Studiokort för dom som vill. Vi möts upp kl 11 vid Entren till Mariebergsskogen, och dom som droppar in lite senare kan nå mig på 073-7660473 så vi kan mötas upp, hoppas på att många kommer och vi ska få en trevlig helg :-)

Grillmaster

Igår var jag ute och grillade i Lennartsfors hos Mamma och syster och hälsade på min systerdotter, Izabella, hon är så rolig nu, skrattar åt allt

image101

Jag är inte bara webmaster, jag är grillmaster också, och när jag höll på som bäst att grilla säger Jenny, "Hmmm undrar om hagen verkligen går där?" då kommer hennes galna häst springande och har smitit ner mot sjön.

image102

Åhh imorgon kanske jag kunde få komma och tatuera mig, hoppas verkligen han har tid, vore nice.
Nu fick jag en sån där sjuk idé igen som jag kan få ibland, tror nästan jag ska dra iväg och jobba en sväng, skönt med lite övertid, sen är det så skönt att sitta själv och lyssna på musik.Dagens Citat " Det omöjliga tar bara lite längre tid" Cicero

Dagens Citat

"En vän är en människa i vars sällskap man törs vara sig själv"

Tatuering

Var iväg till tatueraren i Vålberg, Roger Hansson, för några dagar sedan med min tatuering som jag skall göra, så han skulle förbereda den så skulle jag få komma tillbaka inom kort, så nu blir det snart gaddning :-)
Kommer att tatuera in Heavenloggan, har inte bestämt riktigt var än, men antingen på magen eller på insidan armen, vart tror ni skulle passa bäst? tror nästan magen eftersom den är lite välvd så skulle den nog passa där kanske, hmmm

image100

Smakprov från Dansshowen i Åmål

Förra helgen var jag och plåtade Sofia Westlunds dansshow i Åmål, blev riktigt lyckat, har fixat till några smakprov, samtliga kommer ligga i Mingelbilder senare.
Båthamnen i Åmål är verkligen fin och kryllade av snygga båtar och vädret var på Topp :-)

image91
Glass i Åmåls båthamn


image92

    


RSS 2.0