Pris till Månadens Modell och Bubblare Mars

Priset till Cecilia och Josefin som blev Månadens Modell och Bubblare i Mars månad blir boken "SPA hemma", när du vill ha den lyx du förjänar


Shii, the wii for women

Nu släpper Nintendo sin nya spelkonsoll Shii, speciellt framtagen för tjejer, utmana dina vänninor i dammsugning, stickning, diskning, strykning och mycket annat och visa vem som är den bästa tjejen i hemmet :-)När ska Kalle Anka rättvisan ta slut?Nu har det genom en granskning av P3 Nyheterna kommit fram att Domaren Tomas Norström i Piratebay rättegången kan ha varit jävig, och rättegången kan behövas tas om. Domaren Tomas Norström är på fritiden medlem i Svenska föreningen för upphovsrätten SFU, där även Antipiratbyråns Henrik Pontén sitter med, Vart faaan är rättvisan på väg, detta är ju självfallet  en skandal.
Skall det aldrig ta slut på Kalle Anka rättvisan i det här landet, Skriv era åsikter, vad anser ni?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4972271.ab

Twilight släppt på dvd

Succéfilmen som sålde hela tre miljoner exemplar på en enda dag när den släpptes i USA!

Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv enoväntad och farlig vändning.

Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.Heavens plateDenna snygga nummerplåt pryder nu min front på bilen, man måste ju göra reklam även för lagens väktare, hehe, tack Becca som köpte den på Elmia :-)

Bahnhof emot IPRED


 


 

Bredbandsleverantören Bahnhof har gått ut med att dom inte sparar deras kunders IP nummer och information, vilket dom enligt lagen inte är skyldiga till, detta skulle göra att dom ej kommer att kunna lämna ut uppgifter till "Piratjägare".
Företagets VD Jon Karlung, är en känd kritiker av Ipredlagen och kallar detta för en "Lucka i lagen"

Fantastiskt att det finns personer (Bahnhof) som har en humanitär ideologi och inte endast baserar sin verksamhet på kommersiella grunder :-)


Goooo Bahnhof!!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2739749.svd


Mera mera Elmia :-)

Här kommer lite fler bilder från Elmia som Sandra Lindberg och Tobias Olsson har tagit, fanns ju mycket häftiga bilar där, några av mina favoriter var filmbilarna,fanns bilar från Fast & Furious, Batman, Dukes of hazard, Rallybrudar, Jönssonliga mm
Det var riktigt kul att kolla in dom :-)
Och många extremt stylade bilar med snygga showlacker

     

<< Här kan du se hela galleriet från Sandra >>

Custom motor show, Elmia 2009

Som ni kanske har läst var vi till Elmia, på Custom motor show, och som alla år så åker vi karavan från Årjäng och till Jönköping, vi passade på att göra lite reklam för oss, med Heavenströjor på oss =)
Det var en resa man sent glömmer, 9 Timmar tog det för karavanen att ta sig ner, och då är det runt 30 mil, haha
Stod i tidningen att vi var runt 70 bilar i karavanen ner, inte dåligt =)
Snacka om många stopp efter vägen, och som alla år håller polisen oss sällskap hela vägen, dom kom till Stolpen, McDonalds i Kristinehamn, och flera andra ställen efter vägen, roligt att dom också vill vara med :-)

Här kommer lite bilder från Elmia

     

     

 

<< Här kan du se samtliga bilder från Elmiaresan>>

<<Läs NWT's artikel om Elmiaresan>>

ELMIA 2009!

Nu sitter jag och fixar lite musik inför Elmiaresan som är om några timmar, hehe
Fick ju tyvärr inte någon chafför, så det blir att köra själv, men brukar vara askul ändå, lyckades få med Becca och Elin också, så nu är det full bil, Ska bli mycket fotande och videofilmande, sedan blir det att klippa ihop en Jönköpingpartyvideo, hehe so watch out everybody, your on candid camera ;-)
Kanske hinner slänga iväg ett blogginlägg imorgon innan vi åker, men förvänta er inte för mycket, hehe

Meck och meck

Idag känns det som det har blivit väldigt mycket bilar, skruvade klart på min bil igår som ska ner till Elmia på Fredag, till Custom motor show, vi brukar åka karavan från Årjäng och till Jönköping, vi brukar vara ca 30-40 bilar.
Imorse åkte jag iväg och besiktigade den, fick två små anmärkningar, dom gillade inte mina lågt sänkta fjädrar fram, sen var det lite glapp i den högra styrleden. Sedan har jag hjälpt Annica lite idag med hennes bil, imorgon blir det tvättning, slutpolering och vaxning av min bilen.


Månadens vinnare!

Denna månads omröstning var en riktig rysare, men besökarna valde Månadens Modell till Cecilia Kristensen, hon vann med 23%, tvåa kom Gabriella Landén med 22%, och trea blev Reneé Smedhult med 14%I Bubblarkategorin blev Josefin Rom framröstad till vinnare, hon fick 19% av rösterna, tvåa blev Jozefina med 16%, trea med 14% blev Deborah Grace


Då var IPRED lagen igång då

Redan första dagen efter IPRED lagen trädde i kraft går bolagen till attack mot fildelarna. Fem ljudboksförlag går till attack mot en ensam fildelare och lämnat in ansökan om att få kräva ut uppgifter om vem som äger det specifika IP numret som gjort sig skyldig till att ha delat ut 2000-3000 ljudböcker.
Några av dom som ljudboksförlagen representerar är  författarna Jan Guillou, Åsa Larsson, Leif GW Persson, Jens Lapidus.

RSS 2.0