Flytten till Norr

(En utvandrad stockholmares dagbok)

Undrar om det finns några som känner igen sig i detta dilemma?

9:e December

Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort.
Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt.
Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv!!

12:e December

Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut få en vit jul.
Ingen snö på julen vore ju förskräckligt!
Bob säger att i slutet på vintern kommer vi ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen.
Jag tror inte det är möjligt. Bob är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.

14:e December

Snö, underbara snö! Det kom 20cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till –20.
Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig genom att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet!
Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15:e December

50cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil istället.
Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan ville skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera men jag tycker det verkar löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.

16:e December

Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme… Roligt…

17:e December

Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.

20:e December

Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt. Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna av att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom va slut. Dom får nog hem fler i mars. Jag tror dom ljuger.
Bob säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka räkning på jobbet. Jag tror Bob ljuger också!

22:e December

Bob hade rätt om att det blir en vit jul. Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det är så ini helvete kallt att det antagligen inte kommer smälta förrän i augusti! Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta imorse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Bob att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror den jävla skitstöveln ljuger!!

23:e December

Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon helt jävla slut eller?? Varför sa hon inte det för en månad sen?
Hon säger att hon gjorde det men jag tror fan kärringjäveln ljuger!!

24: December

15 cm. Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på han som kör plogbilen så ska jag fan i mej ta tag i pungen på han och dra han genom snön! Jag vet att det jävla psykot gömmer sig runt hörnet och väntar på att jag ska skotta färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt…
Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen…

25:e December

God jul. 50 cm till av förbannad jävla snö!! Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka. Gud vad jag hatar SNÖ!!!Plogbilsföraren stannade till och frågade hur läget va, jag slog till den jäveln i huvudet med skyffeln…

26:e December

Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för, jävla håla!!
Och allt var HENNES idé.. hon går mig på nerverna…

28:e December

Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.

29:e December

25 cm till. Bob säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in.
Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??

30:e December

Taket rasade in. Plogbilsföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog honom i huvudet och kärringen har åkt till sin mamma…

31:e December

Eldade upp hela jävla hushelvetet. Ingen mer snöskottning här!!

8:e januari

Jag mår så bra. Jag älskar dom där små pillren dom ger mig. Varför är jag fastbunden i sängen?


Heavens på Facebook

Nu kan du bli medlem i Heavens Facebookgrupp, där kan du ladda upp bilder som har med Heavens att göra, Heavensträffar, plåtningar, behind the scenes mm
Välkomna!!

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=122556261023&ref=mf


Svininfluensan fortsätter

Vi kan nu meddela att skräcken för svininfluensan kommit till Disney world också, här tas inga risker


Jordens undergång

Här har jag bildbevis på att jordens undergång är nära, mörkare dagar och kallare nätter och denna bild är beviset på att jorden är på gång att gå under, man kan se hur jorden håller på att slukas av det svarta hålet


Summering av veckan

Eftersom jag är så dålig på att blogga, så kör vi en summering av veckan som gått istället... Började ju jobba i måndags efter en 4 veckor lång underbar och regnig semester, så jag började kl 6.30, när klockan var 14 och jag nästan skulle gå hem då fick jag slänga mig iväg på akututryckning till Göteborg till ett företag där och fixa lite saker åt dom, så det var upp till Statoil, fixa hyrbil, dra till Gbg och var tillbaka kl 22.30, härligt förstapass efter semestern ;-)


På väg till Gbg

Som ni kanske har märkt har webshoppen varit nere ett litet tag, har nu fixat till den lite bättre och den är nu åter öppen, och nya kläder är på ingång :-)

Efter några heta tips på hur jag skulle bli rik knatade jag igår ut i skogen för att plocka svamp, Efter diverse jättebigga älgspår, intrasslad i spindelväv, fästingbett på pungen beslöt jag mig för att ge upp och traska hem, som tur va hade jag med mobilen så jag kunde dokumentera min svamputflykt och älgspår

 
Jättebigga Älgspår


Min Svampfångst


Lite schyssta reklambilder =)


Mariebergsskogen

Hittade en bild som jag tog under modellträffen i Mariebergsskogen som jag blev förtjust i, vet inte varför, men var så härliga färger i den tyckte jag, inget speciellt med den egentligen men.... jaja här är den iallafall


Sofia Spännar

Nu kan vi bjuda på nya bilder från Sofia Spännar, fotograf är Emma Bertilsson<< Gillade du Sofias bilder så kan du se samtliga här >>

Heavens Fototräff

Ja nu har då Modell och fototräffen varit, blev en del som kom, dock lite modeller, med det är som det alltid brukar bli på träffarna, dubbelt så många fotografer än modeller, är lite trist... Tack Jeanette som kom från Arvika och var med och sminkade, och alla som kom och gjorde träffen till vad den blev, tror dom flesta hade kul iallafall =) Här kommer lite bilder från träffen.
En del av gänget samlat
Jeanette igång att sminka Sara


Sofie blir sminkad av jeanette


Evelina fotar Sofie

Fototur

Var ute på en liten Fototur igår med Daniel och tog lite bilder, och försökte få bort Daniels kamerafobi, tyckte jag lyckades ganska bra, eller hur?  

Nu börjar det närma sigPå Lördag brakar det loss, Sommarens Modell och Fototräff i Mariebergsskogen, jättekul att så många har anmält sig, men finns fortfarande chans för er som missat detta eller inte sett eller vetat om, så passa på nu!
Har kollat upp lite med vädergudarna och än så länge ser det ut som vi skulle kunna få ett lyckat väder, så vi ser fram emot en underbar dag med mycket trevligt folk och lära känna många nya :-)
Alla är välkomna, erfarna som nybörjare, Modell, Fotograf, Mua

Anmäl er på www.heavens.se eller på www.modellbilder.se


Hamnfestival, Karlstad

Idag var det upp tidigt och tvätta och städa bilen, ska till Karlstad Hamnfestival och kika lite, sen ska jag även hälsa på Sofie och Eddie och hjälpa Eddie tona rutorna på hans nya bil, en riktigt fin bil han fått tag på, en Saab 9-5 sedan :-)
Lägger upp lite kort senare, nu blir det ut och fortsätta med bilen, och DU, glöm inte testa våra drinktips ;-)

Dagens drinktips!

Dagens drinktips kommer från "The old house inn" i Lysekil, där Jag, Daniel, Andreas och amanda var, utav någon anledning fick det bli ett "Piiiiip" vid beställning då servetrisen höll på att skratta ihjäl sig när vi försökte förklara vad vi skulle ha, haha

Cucksucking Cowboy - Butterscotch schnapps, Baileys
Cucksucking Cowgirl - Butterscotch schnapps, Tequila rose
Quick fuck - Midori, Baileys


 

RSS 2.0