Snyggt tält :-)I Söndags när jag var på hillbillies MC, det hade ju varit sommarfest där, då fick jag syn på detta snygga tält som Heaven's Bikers hade, stiligt, var ju bara tvungen att ta ett kort :-)

Dagens sommarplåga

Dagens låt får väl bli årets sommarplåga från Cidinho & Doca - Rap das armas (parapapapa), en låt som verkligen satt sig på hjärnan


Bodaborg

Ja i Lördags drog vi iväg ett gäng till Bodaborg i Karlskoga, närmare bestämt 12 stycken, vi checkade in och delade upp oss i lag och började springa runt i rummen, för er som inte vet vad Bodaborg är så är det typ som Fångarna på Fortet, man ska klara av olika rum tilsammans med sitt lag och när man klarat ett får man en stämpel, när det hade gått ca 30 minuter så blev allt kolsvart, vi trevade oss ner till receptionen och cafeterian och frågade vad som hänt, jo då har strömmen i hela Karlskoga stad gått, som aldrig någonsin gått förut, det är väl min vanliga otur, så vi väntade utanför i en och en halv timme sedan sa personalen att vi kunde få Fribiljett så vi kunde komma en annan gång istället, så vi gjorde det.


I väntan på att strömmen skulle komma tillbaka


Medans alla väntade så passade ett gäng galna tyskar på att underhålla oss med Linedance


Sach, Needful Thing´s Edge Of Sanity

Här kommer några färdiga bilder som jag fixat till nu under morgonen på Sach, Needful Thing´s Edge Of Sanity
   

Sommarfest

Till helgen är det Sommarfest på Hillbillies mc, lätt jag ska dit då, är ju alltid drag där, speciellt på sommarfesten, brukar vara riktigt bra band där och spela, och knuttar från hela Sverige och en hel del från Norge också tror jag.
Fick även reda på att imorgon kväll kommer världens goaste vovve Sach och hälsar på, ska fixa till några riktigt snygga bilder på honom och lägga upp här om en stund :-)


Jag och Sach, visst ser han ut som en mördarhund ;-)


Dublin Fair på Alcatraz

Sent på Lördagskvällen efter att vi hade torkat upp efter en riktigt blött dag i Svanskog, och då menar jag inte av alkohol, eftersom jag av ovanligheten lyckades bli chafför den kvällen, så begav vi oss till Alcatraz i Gustavsfors för att se på Dublin fair, riktigt jäkla bra band från Karlstad, ni kanske kommer ihåg dom gamla hittarna "California" och "Jamboree" som min gamla bil för övrigt råkade komma med i videon till :P
Hade bara en gammal mobilkamera att ta kort med så det blev inget vidare, slänger upp två bilder iaf, sedan deras musikvideo "California" och "Jamboree" dock ej musikvideon (Hittade den inte)

Countryfestivalen, Svanskog 2009

Här kommer lite bilder från Countryfestivalen i Svanskog, Där träffade vi Sofie och Eddie, var verkligen kul :-) Showen stod westerngänget "Peacemakers" för, Showen var riktigt bra, men tyvärr så var inte vädret riktigt på våran sida, det verkligen spöregnade så vi var sjöblöta, blev inte riktigt så många bilder tagna som jag hade tänkt, så det blev en ganska tidig hemfärd för oss och byta kläder för att sedan dra ner till Alcatraz i Gustavsfors och lyssna på Dublin Fair.
Hade det inte varit så blött hade jag tagit en svängom på tjuren, haha

<< Här finner du "Peacemakers hemsida" >>

<< Här kan ni se samtliga bilder från Countryfestivalen >>


Semestern har börjat :-)

För att fira att det är första dagen på semestern så måste ju dagens låt bli Boney M - Horray, It's a holidayVad ska man fördriva tiden med idag då? lite grillat brukar ju inte vara helt fel, idag har det än så länge varit riktigt skönt väder också, synd att det blev sånt skitväder i Lördags under Country festivalen, kunde har fått varit fint istället.
Nej nu blir det ut i det fina vädret mina vänner...

Living the dream :-)

Heavens Fototräff 8/8Dags för den årliga Heavensträffen igen!

Följ med på en fullspäckad fotodag i vackra mariebergsskogen!
Med foto och massa skoj!

skapa nya kontakter och få snygga bilder!

I Mariebergsskogen finns vacker natur, vatten, trevlig omgivning och bra fotoställen där vi kan låta fantasin flöda!

Vi tar dagen som den kommer och alla är välkommna med förslag om ni vill hitta på något annat skoj samtidigt!

Alla är välkommna!
Startar ca 13, så stannar ni så länge ni vill!

Modeller - Ta med smink, ombyten och allt ni kan behöva. Kommer finnas mua tillgänglig antagligen!

Om någon mer mua känner sig manad får ni gärna hjälpa till! :)

Alla välkommna, nybörjare som erfarna! inom både modellandet, smink och foto :)

Kommer kanske även finnas tillgång till studio på Herrhagen, en kort bit från mariebergsskogen!

<<Anmälan gör du här>>

I Geologernas fotspårI Söndags fick vi följa med Amatörgeolog Kenneth Lorenzen för att se på när Månadens pris kommer till.
Månadens pris är väldigt speciellt, det är ett halsband som är specialdesignat just för Månadens pris här på Heavens och vi har fått följt med på en guidad tur hur allt går till, stenen är hittad i ett stenbrott i Bredalen, Norge av Kenneth själv under en av VVAG's (Västra Värmlands amatör geologer) utforskningar. Stenen är en Streck Porfyr.
Stenen sågas först ut i passande storlek med en diamantförsedd sågklinga, sedan ritar man upp lämplig storlek på smycket och sedan sågar man ut så mycket som möjligt.
Vidare så finslipar man fram formen på stenen som sedan poleras med diamantförsedda polerkuddar, för att efter detta högglanspoleras med polermedel, och sedan monteras stenen i halsbandsfästet.
Här nedan kan du se en bildserie hur smycket blir till

   

  

I'm still Alive

Det pratas i Radion och tv:n om att en legend har dött och att hela Världen sörjer, så jag tänkte bara skriva ett inlägg och höra av mig och berätta att allt är bra och jag mår fint! Kram på er ;-)

Dagens låt

Vi kör en dagens låt igen för att få upp er lite i varv, så upp och shaka asset nu till La Bomba


Tatueringsexempel

Tänkte jag skulle boka tid för att tatuera mig, kan inte bestämma mig vad jag ska göra och hur, har gjort några exempel på några tatueringar så jag behöver lite smakråd vad ni tycker? :-)
Månadens modeller Juni

I Juni månad blev Louise Andersson utvald av besökarna till Månadens Modell, och Emma Nordqvist blev utvald till Månadens Bubblare, vi har försökt komma i kontakt med Emma Nordqvist så hon ska kunna få sitt pris, är det någon av er alla som röstade på henne som känner henne får ni gärna meddela henne om detta. Modeller som bytt mailadresser osv som vi inte kan komma i kontakt med kommer att få sitt pris uteblivet, så det gäller att hålla koll :-)<< Louise Anderssons portfolio >><< Emma Nordqvists portfolio>>

RSS 2.0