Gatebilsfestival på Rudskogen

Då var årets första gatebilsfestival över, och publikrekord hörde jag att det skulle vara i år, fast jag har inte läst någon siffra någonstans. Men vi hade grymt tur med vädret, kanonvarmt och stämningen på topp. Årets festival bjöd på mycket bilar, brudar, bärs och kåta gorillor, Ja ni hörde rätt kåta gorillor.


Gänget i toppform :)


och gatebilsbabes fanns det även i år


Lamborghini Diablo roadster, kanske Heavens blivande firmabil :P


Här har vi den kåta gorillan som juckade på allt som rörde sig


Amanda tar skydd bakom Andreas, hon ser nästan lite rädd ut där tror jag
Kåta gorillor är inte att leka med, haha

<<Alla bilder från Gatebilsfestivalen kan du se här >>

Dagens låt!

Dagens låt idag blir en låt som egentligen var tänkt att "Leona Lewis" skulle spela in, fast inte hade tid att spela in den innan låtskrivaren Ryan Tedder ville att den skulle släppas, så det blev "Beyonce" som fick spela in denna grymt härliga låt som heter "Halo", som tagit världen med storm, vilket är förstårligt, man får verkligen ståpäls :)Dagens Låt

Dagens låt får bli en hyllning till vårt kära grannland Norge, detta är Alexander Rybak som vann Eurovisions schlagerfestivalen, tycker denna låten är grymt bra, Fairytale heter denHeavens in L.ANi har väl inte glömt våran lilla stad, där man kan bygga industrier, vägar transporter osv... Ni som är nya har säkert inte hört om våran stad, men man kan allså gå in via nedanstående länkar och öka befolkningen, bygga transporter, industrier mm, vi ska bli den största staden, så klicka er in på länkarna och sprid ut dom så gott ni kan =)

http://heavens.se.myminicity.com/
http://heavens.se.myminicity.com/ind
http://heavens.se.myminicity.com/tra

Industrier och Transport är prio ett just nu, alltså går ni in på någon av dom två nedre länkarna i första hand

Bal, Student och konfirmations reklam

   

Har suttit och knåpat ihop lite reklamaffischer för Student, Bal och konfirmation som skall sättas upp, här kan du se affischerna, Jag själv har tagit korten, Modell är Rebecca Hoff och Makeup är gjort av Sofie Hurtig
Så passa på att boka tid nu!

Radio HeavenNu kör vi igång med en testkörning av våran webradiokanal "Radio Heaven", Alla som vill ha sina låtar uppspelade i radion kan skicka sina låtar till, radioheaven@heavens.se, och när vi fått ihop ett gäng låtar kommer vi lägga upp en livelänk på hemsidan www.heavens.se där ni kan höra alla låtar. Tänk på att ni bara får skicka in låtar som ni själva har rättigheterna till.

Dagens Låt!

Dagens låt idag blir en låt som tagit hela världen med storm, Har du inte hört den så kolla in den, och om du har hört den vet jag att du vill höra den igen, håll till godo
Guru Josh Project - Infinity


Händelserik sommar

Nu är det ju snart dax för Bal, Student och Konfirmationer, så jag har fixat lite reklamaffisher som vi tänkte sätta upp, kan tyvärr inte visa några bilder än, då jag väntar på svar och godkännande från modellen.
Har fått några fotojobb redan inför Studenten, som kommer äga rum i Säffle och även i Karlstad. Ser fram emot en händelserik sommar med mycket fotografering, och Heavens Fototräff är under planering även denna sommar :-)

Månadens vinnare April


I April månad blev Louise Andersson framröstad som vinnare i Modellkategorin med 25% av besökarnas röster

<<Se Louise Portfolio Här>>


I Bubblarkategorin blev Emma Nordqvist utvald till vinnare med 19% av besökarnas röster

<<Här kan du se Emmas Portfolio>>


Moviestream.seNu behöver du inte ladda ner filmerna för att kunna se dom, på Moviestream.se kan du streama filmerna direkt i din dator i hög kvalite, koppla datorn till din tv eller projektor och du kan sitta och välja film på några sekunder istället för att ladda hem dom, testade några filmer och dom fungerade riktigt bra, sidan är ganska ny och inte så supermycket filmer, men ju större intresset är, desto mer filmer kommer, så testa gärna sidan :-)


Venus fortsättning följer...

Ni kanske undrar hur det går med våran lilla köttätande växt som vi satte till världen, Venus tog väldig tid på sig att titta fram, men i papperen stod det att det kunde ta upp till 6 veckor, och nu har det alltså börjat synas lite, så nu ska vi följa upp hennes uppväxt, här är hon 8 veckor gammal =)


RSS 2.0