Restaurang Waterside

Var på Restaurang Waterside i Töcksfors och åt en riktigt god lunch idag, var Fläskfilé och potatisgratäng och Calvadossås, var riktigt smarrigt, vi var där med jobbet och tackade av Kenneth som slutade idag, känns riktigt jobbigt faktiskt, efter att ha jobbat ihop i 12 År och umgåtts en del privat och kommit varandra ganska nära känns det tråkigt, kommer kännas tomt på jobbet, ingen pajjas som livar upp stämningen *suck*, får hoppas du är tillbaka snart igen Kenneth, dom kommer nog snart krypande efter din kompentens ;-)


New moon!Tänkte skriva lite om gårdagens kväll, Jag och Fanny var ju som sagt iväg på förhandsvisning av New Moon, andra delen i Twilightsagan. Först körde dom Twillight, sedan blev det en liten paus och dom lottade ut lite priser, sedan vid 24 drog dom igång New Moon.
Filmen var lika bra som jag förväntade mig, då jag har läst böckerna visste jag ju vad som skulle hända, var faktiskt lite trist. Det började dock inget vidare då filmen krånglade med ljudet dom första 5 minutrarna varpå publiken höll på att gå i taket... men det löste sig ju ganska snabbt, märktes ju att det var övervägande tjejer på filmen, då tjejerna höll på att skrika sig hesa när Jacob för första gången drar av sig tröjan och visar musklerna, för att torka av Bellas blod efter en MC-olycka, tyckte filmen var grymt bra och riktigt coola effekter, gillade ni Twilight kommer ni älska New moon också :-)


Äntligen dax för New moon

Ja ikväll är kvällen man väntat på i ett år nu, fått tag på biljetter till Twilightkvällen på Filmstaden där dom kommer köra först Twilight och sedan premiären på New Moon, och i pausen kommer det vara lite tävlingar osv. ska bli grymt kul :-), det slutar inte förrän klockan 02 så man kommer nog vara i fin form på jobbet imorgon, haha

Hittade en grym trailer från filmen, spana in den !!!


Stampa med Leroy

Jaha, då har då helgen kommit igen, och för att värma upp er inför kvällen tänkte jag låter er lära er Stampa.
Leroy och hans Lärjunge kommer lära er allt om dom grymma movesen, hoppas detta får er att komma igång... Nu kör vi!!!


TestpanelenNu drar vi igång med Heavens testpanel där ni kan läsa om alla våra crazy tester, vi kommer testa det mesta du kan tänka dig, allt från Sportbilar (Som vi gjort denna gång) till Ungkarlsmat (Som vi troligtvis kommer att göra) och Sprit (Om vi kommer ihåg något efter)

Testpanelen hittar du under Nöje och Artiklar på www.heavens.se

Direktlänk till Porsche 996 Carrera testen: http://heavens.se/Porsche996.htm

Direktlänk till Volvo V50 Flexifuel testen: http://heavens.se/Volvo%20V50.htm


Samtliga bilder från WinnerbäckNu ligger samtliga bilder från Winnerbäck konserten uppe, bilder finns på www.heavens.se, sedan under nöje och Mingelbilder

Snabblänk har ni här: www.heavens.se/091104/091104.html


Klipp och klistra med HeavensHar fixat lite broschyrer som vi har tänkt att dela ut för att göra lite reklam för oss, nån som känner sig sugen på att klippa lite med oss? haha

 

Sofie har även designat ett snyggt Presentkort, så nu finns det möjlighet att ge bort ett fint Presentkort från oss :-)


Winnerbäck på Löfberg Lila Arena, KarlstadUte i den kalla höstkvällen har snöflingorna sakta börjat falla och lagt sig på backen utanför Löfbergs Lila Arena i Karlstad. Inne råder en helt annan stämning, Lars Winnerbäck entrar scenen efter förbandet Andreas Grega, publiken är som galna och aldrig trodde jag 3500 personer skulle lyfta Arenan på detta sättet.

Efter ett maffigt intro drog han igång med "Järnvägsspår", förstaspåret på nya plattan "Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen".

Redan ifrån början är publiken i toppform, och den ena efter den andra försöker dom överrösta varandra. Många av låtarna kommer från nya plattan som tex. "Järnvägsspår", "Kedjebrev", "ett sällsynt exemplar", "Jag får lixom ingen ordning",
men även gamla favoriter som "Hugger i sten", "Solen i ögonen", "kom ihåg mig" och "om du lämnar mig nu", som han denna gång fick hjälp av Anna Stadling, det ända som gör att jag inte kan ge denna konsert en 5:a är att den skulle ha varit utomhus en varm sommarkväll med en kall öl i handen, En Toppenkonsert :-)

  

Recensionen kommer inom kort även att finnas under "nöje" på Hemsidan, och samtliga bilder från konserten


Inga dagar kvar, bara timmarJa nu är det bara timmar kvar innan Winnerbäck drar igång på Löfbergs Lila Arena i Karlstad, ska bli så jäkla kul, ska försöka få med mig kamera så man kan få några bilder, vi har ju ståplater så vi ska försöka komma så nära som möjligt, shit vad jag har längtat efter detta tillfälle, sen att jag ska dit med min allra bästa vän och Brother in crime Daniel gör ju inte saken sämre, båda lika inbitna Winnerbäck fan, Daniel har dock sett honom ett antal gånger förrut, spänd på att se om Lasse har med sig nån gästartist denna gång :-)


RSS 2.0