Nya Kameran!

Har beställt en ny kamera för ett par veckor sedan, en Canon 550d får det bli till att börja med, sen i November får det väl bli en 7D eller nått, 550d ger ju jäkligt bra bilder, men känns ju som att hålla i en leksak, haha nu är den tydligen slut hos Canon så dom vet inte vilket datum dom kan leverera den, är tydligen slut hos alla återförsäljare, har frågat runt hela Karlstad, slut överallt, det måste tyda på att det är en bra kamera va?! ;-) Men vill ju ha den NUUUU! är så sugen på att testa den, hoppas den kommer innan mässan i Stockholm iallafall :-)


Heavens fototräff, Mariebergskogen, Karlstad

I Lördags hade vi anordnat en fototräff i Mariebergsskogen, vi blev ett litet glatt gäng som smög runt i skogarna bland vass och fästingar och fotade så mycket vi orkade, var riktigt kul, men blev inte riktigt så många som vi hade räknat med, en del fick förhinder, sen tror jag vädret gjorde att en del hoppade över det, var ju inte strålande sol, men inget regn iallafall, men funderar på att dra ihop en fototräff till innan sommaren är slut, och hoppas på att fler har möjlighet att komma, såg ju att intresset fanns iallafall :-)

Här kommer lite bilder från träffen


Lina med sin Canon :-)


Evelina, Sofia, Emma, Sandra och Lina


Rebecca Sminkar Sofie för en plåtning


Sofie får håret fixat för en plåtning med Lina


Vicky


Lina fotar Sofie med lite assistans av Rebecca


Sofie


Emma, Lina och Rebecca



Rix FM Festivalen, Karlstad

Här kommer lite bilder från Rix FM festivalen i Karlstad, var riktigt bra, många bra artister, fixa plats på VIP balkongen men där var det ju nästan bara småungar som man fick stå och knuffas med, men va gör man inte för en bra plats, fick ett mess ifrån en kompis som stod längre fram i publiken "Ryman är far till alla barnen" stod det, jag höll på att garva ihjäl mig :P

Några av artisterna som var där var: Apollo drive, Broken door, Donkey boy, Eric Saade, Erik Grönwall, Love Generation, Lovestoned, Ramsells

Var riktigt bra drag där, här kommer lite bilder från Festivalen



















Och för er som trodde ni skulle få se bilder på Erik Grönwall och Eric Saade ska jag vara riktigt taskig
ni får gå in på länken nedan, där finns samtliga bilder från hela Rix FM festivalen, titta och njut nu tjejer!

http://www.heavens.se/100722/


The girl with the broken car

Här kommer lite bilder från min och Sofies plåtning i Onsdags, var ute vid Alster och med Vänern i bakgrunden fick vi till riktigt läckra bilder, och första gången jag provar mina nya Elinchrom blixtar :P
Rebecca Sommersand var med och sminkade, blev kanonbra
Här kommer två bilder som är klara så länge :-)



Foto: Tony Ryman
Modell: Sofie Hurtig
Makeup: Rebecca Sommersand
Retuschering: Christer Persson (Xdesign reklam & Foto, xdr.se)



Foto: Tony Ryman
Modell: Sofie Hurtig
Makeup: Rebecca Sommersand
Retuschering: Tony Ryman


EN DAG KVAR!!!!

Nu är det bara en dag kvar, sen blir det semester, verkligen välbehövligt, så man får nått gjort, haha
Har så mycket att fixa med på semestern, måla om i rummen och fixa till studion, laga iordning bilen, röjja upp i uteförrådet, fixa med lite bilder, anordna årets fototräff, vara fotograf på Meuwcongalan i Fryshuset stockholm, mmmm, så det är tur man har semester så man får nått gjort, sen ska man väl kunna lyckas pressa in nån dag som man kan ta det lugnt och slappa också, haha


Meuwcon 03, Fryshuset Stockholm



Den 13-15 Augusti kommer ni finna oss på Heavens i Fryshuset i Stockholm, Meuwcon är Stockholms största konvent, med runt 1000 besökare, inriktad på japansk kultur.
Konventet arrangeras varannat år och är en exklusiv upplevelse där du kan möta likasinnade och njuta av festivalen, Vi på Heavens kommer att ha ett fototält där folk kan komma och fotografera sig och visa upp sina japanska festivalkläder, så missa inte detta, boka din biljett nu!!!

http://03.meuwcon.se/


Sanna, Årjängs egen hjältinna

Sanna Nerstrand är Årjängs egen hjältinna, hör hennes egen berättelse hur hon räddade två små barn i fyraårsåldern från att drunkna när deras gummibåt hade vält och deras pappa inte kunde simma och var nära på att drunkna han också, riktigt strongt gjort Sanna :-)


Chill i Lysekil

I helgen blev det lite chill i Lysekil med Daniel, Magnus, Chrille och Andreas, vi han även med några öl i Kungshamn, man kan ju säga "Living the dream" :-), finns det något bättre i Sverige än Västkusten? Nej!












Kvällens låt

Sjukt bra låt som gick för fullt i helgen, blir aldrig trött på den, lyssna och njut :-)


Lite bilder från Midsommar

Har fått lite bilder från Midsommar ifrån Virre som var och hälsade på med sin kompis Madde, här kommer lite bilder, bättre sent än aldrig :-)


Madde, Virre



Carro, Virre och Madde


Chill man!


Bäst att hitta på något kul när man har en kompis som är fotograf, kanske man hamnar i bloggen :P



The Grillmaster


Baren påfylld :P


Och grillen tänd



Talk to the hand bitch, cause the face ain't listening






Brorsan, Virre och Madde


Årets Heavensträff!!



Då var det dax för årets Heavensträff igen då, den kommer hållas på Mariebergskogen den 24/7

"För tredje året i rad arrangerar Heavens.se denna fototräff som för samman oss med samma intresse, nämligen att fota. Alla är välkomna, nybörjare som erfarna, Modell, Fotograf, Mua. Mariebergskogen bjuder på mycket fina platser att fota på, så ta med dig din kamera och ett glatt humör och kom och gör oss sällskap.
Du som modell, tänk på att ta med dig smink och lite varierande ombyteskläder inför plåtningarna
Vi börjar klockan 12, men har ni inte möjlighet så kikar ni förbi mellan 12-19 som det passar er."

OBS! Ni som är medlemmar på modellbilder.se kan anmäla sig där, eller så anmäler ni er via denna länken

http://www.contact.cybertools.se/contact.asp?id=17289

Hjärtligt välkomna!


Månadens Modell och Bubblare Juni

Månadens Modell och bubblare i Juni blev Gabriella Landén och Josefine Rom



Månadens Modell

1. Gabriella Landén 38%
2. Sofie Linberg 13%
3. Sandra Reiche 8%


Månaden Bubblare

1. Josefine Rom 36%
2. Jessica Persson 16%
3. Jela 12%

<<Här kan ni se Gabriellas bilder>>
<< Här är Josefines Bilder>>


Eclipsepremiär



Igår var det äntligen premiär på tredje Twilightfilmen "Eclipse", så naturligtvis var jag på plats i Karlstad för att se den, åkte dit i sällskap med Fanny som är en inbiten Twilightfan.
Filmen tycker jag var riktigt bra, snygga effekter och mycket bättre än föregångaren New Moon, i Eclipse får vi följa Victorias kamp med att bilda en Armé av nyfödda Vampyrer som skall hjälpa henne att hämnas på Familjen Cullen och Bella. Edward och Jacob slåss fortfarande om Bellas kärlek, en Kanonfilm som är ett måste för Twilightälskaren :-)

Blev sent hem och jag skulle upp och jobba, det är konstigt när jag lägger mig sent som bara den, då har jag lätt att komma upp på morgonen, men lägger jag mig tidigt då är jag astrött och kommer jättesent till jobbet, tur man har flextid och kan börja lite som man vill :P


RSS 2.0