Intervju med Björn Starrin (Pölsa, Smala Sussie)(Robin, Bröllopsfotografen)

Igår var vi och intervjuade Björn Starrin, han var på Nöjesfabriken i Karlstad och förberede en spelning tillsammans med sitt band som skulle hållas senare på kvällen, det gick jättebra och han var supertrevlig och han gillade våran hemsida www.heavens.se sa han, det känns ju lite kul =)
Nu ska vi gå igenom matrialet och sedan publicera den slutgiltiga intervjunHär kommer lite klipp med Björn starrin


Haha Galna Japaner, kolla denna!!

Haha finns det nått galnare än Japaner, kolla denna så förstår ni vad jag menar, jag skrattade så jag vek mig dubbel, så jäkla bra


Bilen fixad =)

Idag har jag äntligen fått bilen fixad, mitt bromsok har krånglat och kärvat så idag har Jan-Olov smörjt upp och bytt bromsbelägg osv, var så slitna så metallen slet emot bromskivan, nu börjar det ju närma sig Elmia custom motor show, så nu får man börja fixa till bilen lite, och hoppas det blir barmark så man kan få på sommardäcken, är det några här som ska till Elmia i år?

Bjuder på lite bilder från förra året


Polisen håller koll på Årjängsfolket hela vägen :-)


Pissestop


Rastplats Stolpen


Varg skådad

I helgen har man skådat varg bara nån kilometer från där jag bor, precis vid E18 nån kilometer utanför Årjäng, dom har lyckats fånga den på film i nästan 5 minuter.
Varför får alla andra se Varg, jag vill ju också se :-)


Ac-Dc covers på Nöjes

Shit nu har det blivit dåligt med bloggande igen, hmmm... Igår blev det Nöjes i Karlstad, var Ac-Dc covers där igår, jäkligt bra band. Först när vi kom till Karlstad så åkte vi inom sjukhuset och hälsade på Annica som varit inlagt i 3 veckor, usch tråkigt, sen drog vi till Sofie och Eddie och småfestade lite tills vi lyckades övertala nästan alla att åka med till Nöjes, var kul att så många hängde på =)
Här bjuder vi på lite videoklipp från Nöjes, tyvärr filmat med mobilen därav den dåliga kvaliten
Twlight saga: Eclipse

Nu kommer då äntligen den efterlängtade uppföljaren på Twilight saga: New Moon, tredje delen i twilight serien, den har bio premiär den 30:e Juni, här kan ni se trailern på Twilight saga: EclipseVåren är på G

Härligt nu känns det verkligen som Våren är på gång på allvar, känns ju ganska skönt och komma hem från jobbet, kolla datorn och det skiljer 3 grader från Los Angeles då, iof bara kl 7.20 på morgonen där och 16.20 på eftermiddan här, men va faan man kan gå ut och ställa sig på trappen och tänka att så här känns det nästan i LA, ganska coolt tycker jag :P


Heineken, enjoyed around the world since 1873

Får ta och försöka börja blogga lite mer nu, varje gång jag lägger upp ett inlägg så är det ju ganska många besökare, sen trappas det av om jag inte skrivit på nån dag, nu är det iallafall helg äntligen, kanske skulle lägga sig i ett bad med lite skumpa och lite kex, sen kanske nån öl slinker ner också :P"Wherever you go, it's always nice to see something you recognise, the green bottle, the red star and the smiling 'e', telling you instantly whats inside: cold, fresh, quality Heineken enjoyed the world since 1873"


Ny header

Har suttit och knåpat med en ny header, blev inte helt nöjd dock, men den får vara kvar så länge :-)
Önskemålet var att få med lite fler visningsbilder, sen hittade jag på moderskeppet.se en cool guide hur man gör reflektioner.

http://www.moderskeppet.se/tips/arkiv/2009/tips-276-sa-skapar-du-en-enkel-reflektion/


Promenad i det fina vädret

Var ute på en härlig promenad i det fina vädret idag, så det blev lite bilder, här är några som jag tyckte blev lyckade, hinner inte börja på headerdesignen idag, får göra det imorgon ist, nu blir det sängen :-)
Härlig dag =)

Var i Karlstad på fest hos Sofie och Eddie igår, var riktigt kul och många nya att lära känna, känns ju idag att man lever iallafall om man säger så. Vilken härlig förmiddag det är då, man kanske skulle ta sig en promenad ut i solen och fota lite:-)
Sen ska jag se om jag hinner börja på en ny headerdesign till bloggen idag med, vi får väl se vad som hinns med :-)


Kreativ retusch och montage

Fick min nya skiva från Moderskeppet igår, Kreativ retusch och montage, har inte hunnit kolla något på den än, men den verkar riktigt spännande, hur man gör fotomontage i Photoshop, av Anders Jensen, en av Sveriges bästa Photoshoppare.Anders Jensen har lång erfarenhet i att skapa fotorealistiska montage med Photoshop. Hans fantasifulla kombinationer av foton och avancerad retusch har spritts över hela världen. Nu avslöjar han alla sina tekniker i en unik kurs på över åtta timmar. Med rätt kunskaper är det bara fantasin som sätter gränserna. I videokursen får du bland annat lära dig:

  • Montera ihop flera bilder utan skarvar
  • Frilägga komplicerade objekt som hår, päls och lövverk från sin bakgrund
  • Skapa egna skuggor från grunden
  • Experttekniker för kloning och lagning
  • Alla verktyg du behöver för att kunna åstadkomma perfekt färgmatchning
  • Hur du matchar ljusförhållanden mellan olika bilder
  • Var du hittar gratis källbilder till dina montage
  • Förse ytor med en helt ny textur
  • Och mycket mer


RSS 2.0