Nya sängmöbeln

Nu har vi fått upp den nya sängmöbeln i sovrummet, kanonbra blev det :) nu blir det nya projekt :)


Iphone reparationer

Jag erbjuder nu med över 15 års erfarenhet i elektronikbranschen och certifierad ipc- speciallist enl IPC-A-610 reparationer av trasiga Iphones, batteriebyten, trasiga displayer, baksidor, hemknappar, lite prisexempel Iphone 4

* Displaybyte, Retinaglas+LCD+Touch - 800kr
* Baksida Byte - 400kr
* Batteribyte - 350kr
* Hemknapp byte - 400kr
* Vibrator - 300kr
 
Kontakta mig på email: tony.ryman@heavens.se eller på Facebook: https://www.facebook.com/#!/tony.ryman1
 
  

Fredagsbowling :)

I Fredags tog vi oss en liten tur till hotellet för att Bowla, det var jag, Tony L,  Ida och Hans-Arne som var med. Det var riktigt kul och vi träffade 3 Stockholmare som var jättetrevliga, Bosse med sin son och Svärson. Som ni ser på tavlan så behöver man väl inte säga vem som vann Bowlingen då :P
 

Ikeeeeeeaaa!

Under veckan var jag och Sanja till Ikea för att kolla på lite välbehövliga saker, ett skrivbord var det tänkt, Garderob är också en prio, men det får vänta lite, det blev en sängförvaringsmöbel och lite småsaker istället :)
 
Sanjas dream workstation :P detta skrivbordet blir perfekt för Sanjas symaskin :)
 

Iphone tipsen!

Kanske har du full koll på allt som gäller Iphone, men här kommer iaf lite snabba tips som kanske inte alla visste om men som är riktigt användbara.
 
1. I Safari när man skall knappa in en webbadress så finns det en .Com knapp, om man håller in den så får man upp flera kända domännamn, tex .se, .nu, .org

2. Om man snabbt vill göra en skärmdump (Fota av skärmen) så trycker man på On/off knappen och hemknappen samtidigt, bilden kommer hamna i ditt bildarkiv.

3. Man kan låsa skärmen i ett fast läge om man tycker det är jobbigt att den vrider sig hela tiden. Dubbelklicka på hemknappen och svep till vänster, där finns det en symbol för detta.

4. Om du vill lyssna på nästa låt och har ett headset eller handsfree tryck två gånger snabbt på svarsknappen på headsetet.

5. Om du vill ha en punkt när du skriver sms, tryck två gånger snabbt på mellanslag.

6. Om du vill låsa så du enbart får stora bokstäver, tryck två gånger snabbt på "Shift", då aktiverar du "Caps Lock", samma för att avaktivera.

7. Om det ringer någon som du inte vill svara, tryck på volymknappen, då fortsätter det ringa men ljudlöst och du "klickar" inte bort personen.

8 Vill du öppna dina senaste program klicka då två gånger snabbt på hemknappen så får du upp dom, där kan du även stänga ner dom för att spara batteri.


Dida och Ciniz

I Mariebergsskogen på fototräffen fick jag tillfälle att fota lilla Dida och hennes Mamma Ciniz, blev många fina bilder, inte det lättaste att fota barn då dom fort blir trötta och rastlösa och inte vill sitta stilla, men här kommer några av dom :-)
 
Foto/Redigering: Tony Ryman
Modell: Dida och Ciniz
Assistent: Sanja Lindgren
 
Heavens Photography Gives you Dida and Ciniz
 
 

Bakom kulisserna på Rydell och Quick

Sofia Bergström från Nya Kristinehamnsposten var på plats för ett bakom kulisserna reportage med Rydell och Quick, vi slogs om bästa platserna för bilder, och när spelningen var slut lyckades hon ju föreviga mitt lyckliga ögonblick när jag får Malin Quicks autograf :P
 
Den här bilden är tagen av Sanja Lindgren
 
<< Här kan ni läsa Sofias reportage och se bilden på mig>>

Vem är den lilla pojken???

Vem är den charmiga lilla pojken som Bruce Springsteen plockar upp på scenen som hjälper till och sjunger "Waiting on a sunny day" och charmar över 66000 i rekordpubliken, men vem är han?
Hjälp Aftonbladet att få reda på vem han är, maila aftonbladet
 
Heavens Photography gives you Charmerande pojk
 
 
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/article15200088.ab 

The magic toaster - The Cheater

 
En kompis har precis spelat in en ny låt som jag helt klart tycker ni skall lyssna på, kanonbra!
Låten heter "The Cheater" med The magic toaster.
The magic toaster ingår ju i bandet Dave and the Visitors så hans låtar spelas tillsammans med dom :)
 
http://soundcloud.com/themagictoaster/the-cheater

Rydell & Quick Kristinehamn 120804, BILDER!!!

Här kommer som utlovat lite bilder från Rydell & Quick i Kristinehamn igår, var en grym kväll och många bra bilder blev det :) Filmade en del, men stod precis brevid högtalaren och det pallade inte micken på kameran att vara så nära, så ljudet blev inte alls bra, så det får bli lite härliga bilder istället :P
Dom körde mycket  bra cover låtar av Metallica, Kiss, Ac-Dc mm men även deras egna hittar som gamla hitten "Everybody wants to be a star" och den nya "All in like a rockstar"
 
<Här kan ni se samtliga bilder>>
 
Heavens Photography gives you Rydell & Quick
 

Smirnoff i solen :)

I väntan på Rydell & Quick får det bli lite Smirnoff Ice, mumma :P


Lifeshotz och Rydell & Quick

Nu blir det en Lifeshotz och ut på promenad i det fina vädret, sedan blir det att ladda för Rydell & Quick i Kristinehamn på Torgfesten :)


Bruce Springsteen på Ullevi

För er som missade tidernas bästa konsert kommer jag här dela med mig lite utav glädjen, jag var alltså och såg Bruce Springsteen på Ullevi den 28/7, enligt många den bästa konsert han någonsin har gjort och med publikrekord först på Fredagen med 66018 pers hade jag stora förväntningar, och sedan slår han rekord även på lördagen med 66561 i publiken. Jag har sett honom 6 gånger nu och jag kan inte annat än att hålla med om att detta är den bästa någonsin, den första såg jag redan 1985, nästa 1988 sedan var jag fast :)
 
Heavens Photography gives you Bruce Springsteen at Ullevi 2012
 
   
 
 
 
'
 

RSS 2.0