Clearspots

I Fredags gjorde jag en fotografering åt Clearspots Bengalkatter i Årjäng, Mamman Mercedes hade precis fått kattungar och dom har precis öppnat ögonen, så himla söta. Marie som äger hemsidan www.clearspots.se ville ha lite fina bilder att lägga upp på uppfödningssidan på dom små kattungarna.
Gå gärna in och kolla på http://www.clearspots.se
 
Heavens Photography gives you Clearspots
 
Mamman Mercedes
Mamman Mercedes
Hona Nr 1
Hona Nr 2
Hona Nr 3
Hona Nr 4

Halloween

I Lördags körde vi lite Halloween tema med Louise och Nikke, dom var verkligen kanonduktiga och smink och outfit hade Louise själv gjort, både på sig själv och Nikke. Här kommer en bild som jag satt och lekte lite med, tycker den blev riktigt häftig med lite månskensaktig ton. Med som modellcoach var Sofie Hurtig.
 
Modell: Louise Ehn, Nikke Sjöström
Fotograf/Retusch: Tony Ryman (www.heavens.se)
Makeup/Styling: Louise Ehn
Modellcoach: Sofie Hurtig
 
 
 
 
 

Risa och Rosa 121225

 
 
Idag tänkte jag Risa och Rosa Netflix.
Rosa:
Det lanserades nyligen i Sverige och har redan blivit en succe, Netflix är en sida där du blir medlem för en summa av 79kr/ Månad och kan se på film, serier osv hur mycket som helst, du kan betygsätta dina filmer du ser, och kan även se vad dina vänner har gett filmerna för betyg. Du kan logga in och fortsätta titta på filmen/serien när du vill och det finns en app för Netflix på Iphonen. Du som är Spotifymedlem (premium) får nu året ut gratis, och alla andra får en pröva på månad gratis, så jag vill Rosa Netflix idag :)
 
Risa: Jag tänkte även Risa Netflix, den håller mig vaken på nätterna och jag kan inte sluta se på serier, vad tänkte ni med, att folk inte skall ha nått liv!

Thias, Annica och Mikael

Här kommer lite färdiga Dop och Bröllopbilder på Thias, hans Mamma och Pappa Annica och Mikael. Tyckte dom blev riktigt mysiga bilder, och dom gjorde sig verkligen bra som svartvitt, skriv gärna vad ni tycker :)
 
Modell: Thias, Annica och Mikael
Fotograf: Tony Ryman (www.heavens.se)
Stylist: Rebecca Hoff
 
Heavens Photography gives you Thias
 

Sanja

Bjuder på en bild från Picacon, konvent i Kristinehamn i somras, en liten spontanbild medans vi väntade på besökare som ville bli plåtade på Eventet.
 
Modell: Sanja Lindgren (http://mydreamisnow.wordpress.com)
Makeup/Hårstyle: Sanja Lindgren (http://mydreamisnow.wordpress.com)
Fotograf/Retusch: Tony Ryman (www.heavens.se)
 
Heavens Photography gives you Sanja at Picacon
 

Lagerbryggan

I Onsdags körde vi lite barnplåtning åt Lagerbryggan.se, det är en webshop som säljer Bebiskläder så studion var full med småbarn, var en riktigt rolig upplevelse och både Barn, Mammor och Pappor var jätteduktiga och hjälpte till att underhålla barnen så dom inte skulle bli uttråkade av alla klädbyten, var fyra barn som plåtades i många olika klädesplagg. Kika in och titta på Lagerbryggan.se och gör din beställning före sista Oktober så får du 10% rabatt på hela ordern.
 
Heavens photography gives you Lagerbryggan.se
 
Så här glad blir man när man blir fotograferad :)
 

Årets första minusdag

Imorse var det årets första minus dag, det var -1 grad när jag åkte till jobbet, usch och fyyy nu börjar eländet, hatar verkligen vintern, vill ha sol och värme :)


En resa tillbaka till Andra Världskriget

Efter Hällkistor och Hällrösen från Stenåldern begav vi vår resa mot Andra Världskriget, nära Norska Gränsen.
Här fanns det massor av bunkrar ocg stridsvagnshinder och skyttevärn, riktigt intressant att se, hittade 6 stycken bunkrar.
 
 

Gravröse

Fotoutflykten gick vidare in i dom värmländska skogarna, detta var ca 1,5 km in i skogen längst ut på Tranenäset. Det är en stor gammal gravplats, och på vägen dit träffade vi på allt från Tomtar till ilskna gäddor.
 
På väg in i skogen.
 
En glad amatörgeolog :)
 
Kenneth kan ju inte motstå att leta lite fina stenar.
 
Framme vid gravröset, undrar hur många som ligger begravda där?
 
På vägen hem hittade vi en liten tomte som satt och spanade på oss :P

Forngraven

Idag blev det liten fotoutflykt med Kenneth, jobbarkompis och medlem i VVAG (Västra Värmlands Amatör Geologer), första utflykten bara av till den gamla forngraven i Trane, är inte helt säker men jag tror det är en gammal vikingagrav, men den kan vara äldre också :)
 
 
 

Snart fototur med Kenneth

Får sluta med dom här dumheterna att missköta bloggen så, efter varje inlägg ser man ju besöksloggen skjuta upp, så varför går det flera dagar emellan mina inlägg? Som sagt får ta mig i kragen :)
Idag blir det ut på en tur med min jobbarkompis och även medlem i VVAG (Västra Värmlands Amatör Geologer) Kenneth Lorenzen, vi skall iväg och titta på lite gamla vikingagravar, bunkrar från andra världskriget, sen skall vi se om vi hittar lite grottor, detta skall bli spännande :) bilder kommer om några veckor, nä då skoja bara, bilder kommer ikväll, då får ni se så håll utkik :)


RSS 2.0