Västerbottenpaj och bowling :P

Igår firade mina vänner Tony och Ida 3 år tillsammans, och det bjöds på västerbottenpaj och fint vin, sedan tog vi en sväng till hotellet för en bowlingrunda. Var riktigt kul, tack mina vänner för en trevlig kväll :)


En trött kväll

Det här var ju inte bra, var och handlade kinamat med Rebecca, låg och kollade Gossip girl i soffan och somnade, vaknar typ 3 timmar senare och hur är det tänkt jag skall kunna sova nu då? Är ju piggelin nu :P


Vin och småpyssel :)

Igår blev det lite småpyssel hemma hos rebecca, drog kabel och fixat iordning taklampan i vardagsrummet, sedan monterat upp en snygg vägglampa i hallen. Sedan blev det lite tv och vin :) har aldrig varit så förtjust i rödvin, men får nog börja ta tillbaka det där, har hittat en hel del favoriter i det röda sortimentet :)


Samara Morgan "The Ring"

Mörkret börjar skymma på i studion i Karlstad och Yoicon dag 3 lider mot sitt slut, då hör man ett försiktigt knakande i golvet och ur det dunkla mörkret kommer något krypande över golvet. Inte ett andetag hörs, allt är knäppt tyst och plötsligt bryts tystnaden i ett illvilligt skri.
 
Cosplay: Tamara Morgan "The Ring"
Fotograf/Retusch : Tony Ryman (www.heavens.se)
Modell: uppgifter kommer snart
 
 
 

Heavens at Yoicon

I helgen som var så var Heavens Photography och fota på Yoicon konvent i Karlstad, var riktigt kul och full fart hela tiden, stort tack till Sanja som hoppade in i och hjälpte till när det blev som värst stressat :)
VF var där på Lördag och fota oss, denna bilden är tagen av Helena Dahlgren.
 
Bilder från Konventet kommer snart upp :)
 
 
Här kan du läsa hela artikeln om konventet på VF :)
 
http://www.vf.se/nyheter/karlstad/det-kanns-coolt-att-vara-nord

STOR NYHET PÅ HEAVENS!

STOR NYHET PÅ HEAVENS!
 
Detta var Årets sista Heavens tävling och den kommer nu göras om lite och kommer därför vara ner en stund pga uppdateringen. Bubblarkategorin försvinner helt och nu kommer enbart modeller som blivit fotade av Heavens photography finnas med för att göra sidan lite mer personlig. Dessa modeller kommer gå att rösta på i vanlig ordning och vinnaren varje månad kommer koras till "Månadens Ängel" här på Heavens och få ett fint pris.
 
Så vill ni vara med som modell här på Heavens så är det bara höra av er för en tidsbokning för en fotosession!
 
 
Fler nyheter kommer inom kort!!

Yoicon konvent i Karlstad

På Torsdag kommer Heavens photography åka vidare på nya fotoäventyr, närmare bestämt konventet Yoicon i Karlstad.

Så är du intresserad av Cosplay och den japanska kulturen så passa på att komma dit, det kommer finnas massa roliga tävlingar, tvspel och speciellt cosplaytävlingen då :)

Jag kommer finnas på plats och studiofota alla som vill så passa på att få fina professionella bilder på dig och dina vänner i era cosplaydräkter

Mer info om konventet hittar ni här under

http://www.yoicon04.tk/


RSS 2.0