Datorhaveri!

Efter att vi har haft uppstartsproblem med våran dator är nu äntligen problemet löst, en trasig fläkt som gjorde att datorn blev överhettad, efter ett snack med datorsupporten skulle vi få skicka in datorn på lagning (garantin), men dom var tvungna att formatera om datorn sa dom, sen hade dom mycket att göra så det skulle ta ca en månad, jag sa glöm det, jag har mail, bilder, massor på datorn som inte får försvinna, och man behöver inte formatera om datorn för att byta en fläkt, så jag sa "skit i garantin" och skruvade sönder datorn, efter en natts skruvning fungerar den nu igen =)


image79

Custom motor show

Efter att ha kommit hem kl 3.30 från Club heat, så han man sova nån timme innan man skulle upp, kl 5.30 ringde klockan då var det dags att att gå upp igen, klockan 7 gick karavanen mot Jönköping till Custom motor show i snöstorm, nästan 8 timmar tog det dit. här kommer lite kort från Elmiamässan.

image71

Tjejerna lät sig mer än gärna fotas, och lite reklam för heavens gjorde man ju också då =)

 

Ja just det, glömde ju bort att det fanns bilar också, och eftersom vi är så snälla på Heavens fick vi ju låna ut våran limo för utställningen, här är lite bilder på Heavenlimon

image76

 

Vitt tycks var inne bland bilarna nu, vitt är snyggt =)
Alla bilderna från Custom motorshow kommer inom kort upp under mingelbilder, så tills dess, håll ut!!

Påskbunnys på Club Heat

Heavens var ju inte sena med att spana in det nyöppnade stället Club Heat i Arvika, två av modellerna som är med på hemsidan var värdinnor den kvällen, Sofie Hurtig och Cecilia Kristensen.
Så på Skärtorsdagen drog jag och några kompisar dit, vilket snöoväder det var, usch!
Men med kameran i högsta hugg lyckades jag slåss med andra fotografer att ta bilder, och jag lyckades, här är några bilder från Club Heat.


image65   
 


Photoshoot med Sofie Hurtig

Nu kan vi stolt presentera en behind the scenes video från våran Photoshoot i Karlstad i helgen, där du även kan se hur resultaten har blivit, se Sofie Hurtig som du aldrig sett henne förrut. Sofie har själv klippt ihop filmen, hon har fått förvrängt bilden då det filmades från sidan. Så det kan se lite bredare ut.I storasysters fotspår

Igår fick jag tillfälle att göra en fotosession med Caroline Hanssons lillasyster Johanna, som går i storasysters fotspår, här är några bilder som jag har retucherat idag. Skriv gärna en liten kommentar vad ni tycker =)


image55


   

RSS 2.0