Book of Love

Heaven gives you "The Book of Love"


Inflyttningsfest hos Hans och Emma

Efter Jobbet igår begav sig ett glatt gäng iväg till Smolmark på inflyttningsfest hos Hans och Emma och kolla in det nybyggda huset, det bjöds på riktigt god mat och dryck, kändes idag att det blev nog lite för mycket blandning i magen, Öl, Captain Morgan och Cola, Mintuu, Whiskey.
Kenneth hade fixat några jättefina inflyttningspresenter, han hade snidat till en trägubbe, och slipat en sten och gjort en nyckelring, sedan fick Hans även en våt/torr dammsugare.
Måste säga att det var en riktigt trevlig kväll


Hela glada gänget
Nyckelringen som Kenneth gjort


Månadens modell?

För ett tag sedan blev Francesca Rode utvald till Månadens modell här på Heavens, vi har förgäves försökt få tag på henne för att hon ska kunna motta sitt pris, så nu hoppas vi att ni som ser detta och känner henne kan meddela henne om detta så hon kontaktar oss.


Räddad Fredagskväll

I Fredags åkte jag och Tony L hem till Fanny som fyllde år, lite party med schysst musik, kollade i min mobil på bilder idag, då har någon lånat min mobil och tagit massa bilder, haha
Tack till Fanny som räddade Fredagskvällen :-)


The Exterminator

Ända sedan jag flyttade till denna lägenheten så har det varit invaderat av myror, små svarta kräk, fick Radarspray av bostadsbolaget i somras, och av den stendör dom direkt, blir borta i några veckor sedan tillbaka igen och så har det hållit på, nu tog Radarsprayen slut och jag tog kontakt med bostadbolaget igen, och dom kom med en annan liten dosa som man ställer ut på golvet eller där dom håller till, och dom försvann med en gång allihop, haha hoppas det håller i sig bara

Myrdosa is the shit


Tallie - Fly Away

Nu har Tallie gjort en ny låt, en cover på Lutricia McNeal's Fly Away, Tallie finns ju för övrigt som modell på våran sida också, längst ner hittar du en länk till hennes portfolio.

Heaven gives you Tallie<<Tallies porfolio på Heavens.se>>


Kommentarer

Nu har jag suttit och knåpat några dagar med php scriptet, har ju aldrig grejjat med php förrut, men fick till det till slut, så nu kan ni skriva era kommentarer till respektive modell på www.heavens.se, men kom ihåg att hålla kommentarerna relevanta, olämpliga och stötande kommentarer kommer tas bort omgående... Så sätt fart nu att kommentera modellernas bilder :-)


Rally rapport

Ja då var då Rallyhelgen över och självklart har Heavens varit på plats ute i dom Värmländska skogarna och tacklats sig fram mellan både galna Finnar och Mediafotografer, Hmmm varför ska ni ha dom bästa platserna?
På Lördagsförmiddagen begav vi oss ett glatt gäng upp till Hagfors för att se det kända "Colin's Crest".
Vinnare blev Mikko Hirvonen, Finland, Tvåa blev Sébastien Loeb, Frankrike och Trea blev Jari-Matti Latvala, Finland.
Bäste Norrman blev Henning Solberg på 6:e plats, och Årjängs egen Guldgosse PG Andersson vann sin klass överlägset och slutade totalt på 10:e plats.

Även på Söndagen fanns vi på plats på prisutdelningen på Stora Torget i Karlstad för att dokumentera

Heaven gives you Swedish Rally 2010
PG Andersson


Sen får vi ju inte glömma våra galna grannar i Väst, här har vi Henning Solberg


Henning solberg vinkar glatt


<<Här kan ni se samtliga bilder från rallyt>>

<<Del 2>>

Breitling for Bentley

Lite nya produktbilder har jag testat, tycker dom blev ganska läckra :-) 


Aldrig fucka upp

Nu har jag läst ut boken "Snabba Cash" av Jens Lapidus, eller lyssnat ut kanske det heter, brukar lyssna på ljudbok på jobbet, tyckte den var jäkligt bra, vill se filmen nu :-)
Började även på hans fortsättningsbok "Aldrig fucka upp" som är andra delen i serien Stockholm Noir.
Mrado, JW är ute ur leken och sitter inne, men juggebossen Radovan är fortfarande en av dom mäktigaste i Stockholms undre värld.
Thomas Andrén är snuten som tvingas gå till motattack mot hela systemet, Mahmud al Askari är blatten som vill diktera villkoren för sitt eget liv, Niklas Brogren är legosoldaten som startar sitt eget personliga krig mot samhället. Alla tre blir indragna i Radovans gravitationsfält, den mörka delen av staden: Stockholm Noir. Här är inget omöjligt, här är allt till salu, men priset kan bli högt, jävligt högt


SkönhetsretuscheringNu har jag beställt en dvdfilm om skönhetsretuschering, den verkar verkligen kanon bra, 6 timmars undervisning i Photoshop om skönhetsretuschav Anders Jensen

Kursen sker med video i din dator. Det blir riktiga lektioner som du kan pausa, spola eller se om när du vill.

Efter många år i branschen har Anders utvecklat en kurs med tekniker som håller hårda professionella krav. Undervisningen är uppdelad på ett naturligt sätt vilket gör det enkelt för dig att både se hela kursen från början till slut samt hoppa till det avsnitt situationen kräver.

  • Grundläggande verktyg och funktioner
  • Hud
  • Ögon
  • Mun
  • Hår
  • Makeup
  • Kropp och form
  • Ljus och skuggor

Detta ska bli så kul, väntar redan på den, skall skriva en recension om den när jag har gått igenom den

Denna kurs kostar 349kr


Våga Vägra Vinter

Ja då är vi inne i Februari och våren/sommaren är på ingång, så vi börjar med att ladda upp inför Beach 2010, härligt härligt, som sagt, det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder, så vem faaan behöver kläder

Heaven gives you VVV, Våga Vägra Vinter

och så lite Behind the scenes :-)

  


Tiki Room

Igår blev det en tur till Arvika och vara chafför, ibland får man ju vara med på det med och bara gilla läget, hur som helst drog vi till Rajjens först, ganska fint nyöppnat ställe med bowling, biljard, dart, pub, restaurang, tyvärr ganska lite folk, så vi drog till Tiki room.
Tiki Room är en Polynesieninspirerad nattklubb med en skön känsla av Tropisk värme och Påsköns mystik, Lördag den 27 Februari kommer Tikiroom byggas om till en Tropisk sandstrand till Absolute Summer Party, dit kanske man skulle dra, verkar ju jäkligt kul, våga vägra vinter !! 


Lash Stiletto

Testade lite produktfoto, tycker det blev helt okej, Lash stiletto från Maybelline fick agera produkt denna gångHata snö!

Usch vad jag hatar snö, kallt och jäkligt så man inte ens vill gå utanför jobbet, ni som känner mig vet verkligen hur frusen jag är, haha
Nu vill jag ha sommar, men vädret är inte på min sida just nu *suck*Mina utemöbler, haha inte lite snö


Månadens Modell och Bubblare

Månadens Modell och Bubblare i Januari månad blev Madeleine Kalajainen och Jela, Madeleine blev framröstad som månadens modell, och Jela till månandens bubblare<<Här kan du se Madeleines portfolio>><<Här kan du se Jelas Portfolio>>


Sofie & Eddie

Har suttit och fixat med lite bilder ikväll, och här kommer lite bilder som jag tagit på sofie och Eddie, håll till godo
Heavens photography gives you Sofie & EddieOch till sist en Eddie ala Kåberg bild :-)


Nolan's Cheddar

Hittade detta roliga videoklippet på en blogg, måste dela med mig, shit va rolig alltså!RSS 2.0