Welcome to HeavensSom ni kanske läst för länge sedan så etablerade vi oss på den soliga kusten av Los Angeles, vår lilla stad har växt så det knakar, men nu behöver vi ER hjälp att utöka ännu mer, här nedan ser du vilka länkar du kan klicka på för att hjälpa oss.

Använd denna länk för att öka invånarantalet i våran stad
http://heavens.se.myminicity.com

Använd denna för att öka industrin och minska arbetslösheten
http://heavens.se.myminicity.com/ind

Använd denna för att öka transporten
http://heavens.se.myminicity.com/tra

Sandra Olsson

Vi lovade ju er flera bilder på Sandra Olsson, och nu har vi blivit klara med dom, så här ser ni några bilder, men för att inte förstöra allt för er med smakprov så kan ni se hela Sandras portfolio här

<<Klicka här för att se Sandras portfolio>>   


OH shit nån kommer!

Jag är tvungen att använda mitt "OH Shit Någon kommer" sinne. Som du märker är den inte trademarked, för att den är inte originell. Varenda kille som växte upp i mitten av 90-talet har detta sinne. Det är ett sinne fött ur behov, för överlevnad. Tillåt mig förklara.

Förr, så var internet en helt annan sorts best än vad det är idag, Nu är den vid och är en expanderade källa.. för porr. Men förr, var INTE internetet för porr!
Chokande, jag vet, men försök hänga med mig. Självklart fanns det porr på internet, men det var inte lätt att hitta. Du var tvungen att ljuga för hundratals av "Obs" fönster, och även då vara tvungen att gå med på ett riktigt dyrt medlemskap. Det kunde ta timmar bara för att hitta en sida med gratis bilder. Nu för tiden, kan man ladda ner Porr DVD rips under timmen. Vi har kommit en lång bit, baby.

Så för unga män, om inte våra farsor hade en lättåtkomlig samling av filmer eller tidningar gömda någonstans, för att då få våran fix var vi tvungna att förlita oss på naturfilmer på HBO/Showtime/cinemax sent på natten(Cinemax var speciellt bra.. därav förtjänsten av smeknamnet Skinemax ( En ordlek ) ). Dessa B-films bomber var ett slöseri på filmen som dom var gjorda på, den enda orsaken var att få en B-listad skådis ( vanligtvis Shannon Tweed ) naken och deltagande i en mjukporrscen i en minut eller två, även då så var det enda vi fick var bröst (Inte för att jag klagar, Jag älskar bröst (skriv sättet här är ett ganska roligt dumt sätt att skriva på )) Detta var våran porrfix, mina damer och herrar.Dagens generation av unga pojkar har inte den blekaste aning hur bra dom egentligen har det.

Vi kollade våran användbara Tv-tidning, användandes av varningskoderna som en mätare (BN = Kort nakenhet, N= Naket, SC= starkt sexuelt matrial). vi sökte igenom filmlistan tills vi hittade något som fick oss intresserade("N, N, BN Fan heller, N....SC?! Vi har en vinnare!"), och försökte då se den sent på kvällen, medans resten av familjen låg och sov. Som du kan föreställa dig så var detta rena smyguppdraget. Vi tittade på filmerna utan ljud (Tro mig vi missade inget) och var faktiskt medvetna om allt som hände i huset. Vi kunde skilja på varenda litet nattljud, från syrsornas ljud, familje- djurets rörelse, Vinden genom träden, när någon rullade runt i sängen, även sängljuden - generella rörelser, Resor till toaletten, eller "Hej jag tror att tvn där nere är på" runt rullningen. I nödfall kunde vi byta kanal till Scooby-Doo repriser, kasta oss själva i soffan och låtsas ha somnat medans vi tittat på tecknat. För att kunna ha denna livsstil var vi tvungna att finjustera vårat "Oh Shit någon kommer" sinne


Sandra Olsson

Förra helgen var vi och fotade Sandra Olsson i Hagfors, en riktigt duktig tjej som stod framför kamera första gången, märktes verkligen inte, Sandra var inte blyg och visste exakt vad hon ville ha för bilder, Sandra har även med sina bilder här på Heavens, kommer nog snart få se mer bilder från Sandra.

<<Här kan du se Sandras Portfolio >>


Miss pearl of Europe 2008

Två stycken av modellerna på Heavens åkte i Fredags ner till Cypern för att vara med på skönhetstävlingen Miss pearl of Europe 2008, det är Sofie Hurtig som kommer representera Sverige och Cecilia Kristensen som kommer representera Danmark. Vi önskar dom båda lycka till på tävlingen

Ni kan kolla in deras bloggar och hålla er uppdaterade om vad som händer där ner

http://sofiehurtig.blogg.se/

http://ceciliakristensen.blogg.se/


MariModels

Mariette och Martina är två tjejer från Karlstad som vi plåtat för deras nystartade hemsida MariModels, båda är mycket erfarna modeller, Martina har även vart och plåtat i USA, två modeller jag varmt rekommenderar. Här kommer lite bilder att hålla till godo med och besök gärna deras hemsida.
http://www.marimodels.dinstudio.se   
   
 

Försening av månadens prisEfter mycket krångel och omständigheter med Eliteladies, leveratören av Månadens pris Juli så kommer priset äntligen komma, dock kunde dom ej leverera den vita hatt som dom skulle, även fast vi fick orderbekräftelse på detta, utan en likadan fast i ljusrosa, hoppas ni har överseende med detta, tyvärr inget vi kan göra något åt, då detta ligger helt på Eliteladies, men vi ber om ursäkt för detta.

Detta gäller då vinnarna av månadens pris Juli, Gabriella och Martina

Retuschering av skolkort

Läste i tidningen att skolfoto ska erbjuda eleverna retuschering av skolkorten mot en summa av 130 kr extra, är inte det att gå lite väl långt lixom, vad är det för vits? Man vill väl kunna sitta och titta tillbaka på dom gamla skolkorten och se hur man såg ut, är väl inget kul med en omgjord bild då.

Skriv gärna vad ni tycker om skolfotos förslag, är ni för eller emot?


Månadens Modell och Bubblare

Denna månadens Modell blev Malin "Dolly" Nilsson från JönköpingHär kan du se mer av Malin, kolla in hennes Portolio här >>


Månadens Bubblare blev Carolina Tanneståhl från dom Värmländska skogarnaVill ni se mer av Carolina, spana in alla hennes bilder här >>


RSS 2.0