Showplåtning :)

Ja, imorgon är det då dags =)
Ska iväg och plåta på Sofia Westlunds Dansshow i Åmål på Karlbergsteatern imorgon Lördag 1/12
Höstens tema är : Schlager!!
Kommer att lägga upp lite bilder i bloggen efter helgen, men jag tänkte att ni kan få ett litet smakprov från förra årets Dansshow så länge.
Om ni är intresserade av att kika vidare på Sofias danssida kan ni göra det här http://www.danscenter.com/image21


image22


image23


image24


image25


image26


image27
Snart Dansshow =)

Fick för några dagar sen låna hem ett studioblixtpaket från Fotoklubben, så idag har jag lekt lite och testat dessa, dom var faktiskt riktigt bra, så himla kul att fota när man har riktiga grejer.
Nu är det även snart dags att beställa biljetter till danshowen i Åmål den 1-2 Dec, som jag ska fota på, var ju där förra året också och fotade, hoppas jag får till ännu bättre bilder i år, var ju inte lätta att fota i blinkande lampor och dansare som rör sig i 200. Fick sitta på pressens bokade platser mitt framför scenen förra året, hoppas jag lyckas få dom platserna i år med =) 
Kommer troligtvis lägga upp bilder i bloggen därifrån sen.
"Det kommer en tid i varje människas liv när ett val måste göras, mellan rätt och fel, mellan gott och ont, mellan ljus och mörker. De besluten görs på ett ögonblick, men konsekvenserna av dom varar hela livet"

Jenna Jameson

Halloween

Ja då har man duschat och fixat sig iordning nu då, får man se vad som händer nu, håller på att hjälpa Tony Liljedahl att bränna lite musik till Halloweenfesten på Kyrkerud imorgon, får väl dra dit och liva upp stämningen lite, haha =), Var i Karlstad i förrgår med tre tjejer och skulle köpa Halloweendräkter, det ända dom kom hem med var ett paket toapapper, 20 mil för toapapper, det blir billigt, haha
Nej nu får jag dricka vidare, mera öl, mera party!!

RSS 2.0