Vad tycker ni om polisens insats?

Det är rent utsagt fördjävligt hur polisen får hålla på, är ju inte en tvekan om att dom triggar mc föraren att köra fortare och fortare, tills det tragiska händer och 22 år gamla Christopher Andersson mister livet och hans 17 åriga flickvän klarar sig med lindriga skador, se filmen själva och bedöm, visst att mc föraren kör i hejdlösa farter, men tycker Polisen begår ett stort jävla misstag

Vad tycker ni om polisens insats?
 


Kommentarer
Postat av: Johan Jonsson

Helt otroligt.. Hur fasen kan dom jaga en motorcykel med 2 pers på i 230 km/h? Man kan ju undra om dom tänker överhuvudtaget..

2012-04-16 @ 16:29:17
Postat av: Anonym

Varför stannade han inte bara? Han riskerade flickvännens liv och andras. Han dog = en fartdåre mindre på vägarna, vad tänkte han med??? Tänkte han alls på flickvännen?

2012-04-16 @ 20:47:18
Postat av: sanja

tycker att mc-föraren bär ansvaret själv.

Han kunde ha stannat?

Om någon jagar en innebär det inte att man måste öka farten - man KAN faktiskt låta sig bli fångad och som en vuxen människa ta konsekvenserna för vad man gjort. Han körde sig själv (lyckligtvis inte sin flickvän) in i döden och det var helt hans fria val att köra så fort - man kan ju inte säga han inte var medveten om riskerna med att köra fort?

2012-04-16 @ 21:01:32
URL: http://mydreamisnow.wordpress.com
Postat av: Grodan

Tragiskt så klart, men jag förstår inte hur han bara kunde fortsätta att köra. En fara för sig själv OCH andra..

2012-04-16 @ 21:05:39
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: Tony Ryman (Fotograf/Grundare Heavens.se)

Det väckte en liten debatt mitt inlägg, och det var det som var meningen, att få igång en diskusion.



Att en rödljuskörning skall skapa en sån uppståndelse att polisen jagar efter en mc i runt en timme för att få tag på honom och riskera så många andras liv, var den bötern så mycket mer värt än att ha ett liv på sitt samvete? Jag tycker båda parter har en stor del i detta, visst skulle han bara stoppat och tagit bötern, men när han valde att sätta av i den farten så skulle poliserna också varit så förståndiga att inte fortsatt jaga efter.

2012-04-17 @ 12:33:10
URL: http://lifeofheaven.blogg.se/
Postat av: sanja

Då är också frågan om han ställde sig på gasen för att endast komma ifrån "böter för rödljuskörning" då han bevisligen redan var av polisens intresse. Det var ju under jakten som han gjorde en rödkörning samt andra lagbrott.

Polisen ansåg föraren som en trafik-fara och ville väl ha fatt på honom. Med just tanke på hur oskyddad man är på en MC och att det fanns en passagerare med ville de väl just undvika en trafikolycka genom att fånga in "dåren".

Synd när så unga människor går bort - absolut. Men att lägga skulden på någon annan än grabben som valde att gasa är dumt. (någons död ska man inte anklaga folk för så jäkla lätt)

2012-04-17 @ 19:37:13
URL: http://mydreamisnow.wordpress.com
Postat av: Matilda Karlsson, Stockholm

håller med Sanja.



Du ser inte själv att paret gör fel, Tony och det är jättesynd. Är man så ung och dum så man kör så fort som han gjorde och riskerar sitt eget liv och flickvännens och dessutom andras! Är man smartare än Polisen då? Om han hade varit min son hade jag verkligen inte gjort en anmälan mot Polisen och säger att det är deras fel att han dog. Han lekte med döden. Vad är det som så många unga tycker är så häftig med att köra fort som en jävla idiot och riskera andras liv???! Det mest patetiska är att flickvännen sen går ut i Media och säger att Polisen pressar killen att köra fortare, alltså hör du inte hur det låter? Det är så löjlig att ligga och gråta över pojkvännens död som han SJÄLV har orsakat och tycker synd om sig och vill att folk som läser om hennes öde ska tycka synd om henne. Han får skylla sig själv, det var bra att han dog, en mindre dåre i trafiken. Hade hon haft en hjärna att tänka med hade hon sagt: Stanna, det är en Polis bil bakom oss. Du riskerar mitt liv, ditt liv och andras, STANNA! Väljer han att inte stanna är det självklart Polisen åker efter för att stoppa honom, dem vill ju inte att han eller tjejen ska skadas. Om Polisen hade struntat i att följa efter, hade dem inte fått tag i honom. Då hade ju han kunnat köra så där flera gånger. Hade det varit bättre om han en gång till kört så? Han hade dött den gången istället så han hade dött i vilket fall. Herregud! Jag tycker varken synd om han, flickvännen eller hans mamma som är så korkad att hon anmäler Polisen. Hon borde ju fatta själv att den anmälan inte kommer någonvart och det gör den säkert inte heller. Har hon "förlorat" sin son som han själv skapade är det bara att knulla fram en ny. Snälla rara. Jag hade inte tyckt synd om mig själv om jag var hans mamma. Varför skaffar man barn överhuvudtaget när man inte kan uppfostra dem att inte köra som en idiot i trafiken, har hon inte lärt sitt barn att inte leka med döden?! Det är det korkaste man kan göra.

2012-05-15 @ 18:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0